Muistotilaisuuksien menut
15755
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15755,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Muistotilaisuuksien menut

Menu 1

Kermainen lohikeitto tai hirvenlihakeitto, ohravatruskat, leipä, ruisleipä, levite, leikkele ja juusto. Juomaksi maito, kotikalja, mehu, vesi.
Juhlava kermakakku sekä kahvi/tee.

Hinta 26,50 €/hlö

Menu 2

Vihreä salaatti, punajuuri-omenasalaatti, savulohi-ohrasalaatti, reilu ja murea Karjalanpaisti, porkkanalaatikko ja perunat. Leivät ja levite, ohravatruskoita. Juomaksi maito, kotikalja, mehu, vesi.
Juhlava kermakakku sekä kahvi/tee.

Hinta 28,80 €/hlö

Menu 3

Hedelmäinen juustopastasalaatti, vihreä salaatti, leipä ja levite. Kananpojanrintaa voikastikkeella, Uunissa kypsennetty pestolohi, yrttinen kukkakaaligratiini, , keitetyt perunat, ja maalaislohkoperunat. Juomaksi maito, kotikalja, mehu, vesi.

Juhlava kermakakku, tiikerikakkua sekä Kahvi /tee.

Hinta 36,50 €/hlö

Tilausehdot

Hinnat voimassa ma-la, sunnuntaisin ja juhlapyhinä korotetut hinnat.

Hinta sisältää henkilökunnan (n. 2,5 tuntia). Ylimenevältä ajalta tuntiveloitus on 22 €/h/tarjoilija. Yksi tarjoilija hoitaa n. 30-40 hengen tilaisuuden. Matkakulut Jämsän keskustasta 20 km sisällä sisältyvät hintaan.
Minimitilaus yllä olevilla hintaesimerkeillä 20 henkilölle.

Pöytäliinat 5 €/kpl ja toimitettavista astioista 2 €/henkilö. Hinnat sisältävät valkoiset ruoka-ja kahviservetit.
Lopullinen henkilömäärä, jonka mukaan minimiveloitus, 3 vrk etukäteen.

Maksuaika 7 vrk. netto.

Yrityksemme käyttää yleisiä peruutusehtoja.

Muistotilaisuus on mahdollista myös järjestää myös meidän omissa tiloissa, Ravintola Hirvikartanolla. Hirvikartano sijaitsee Jämsän niemellä, Himoksen tuntumassa. Rakennus on 1800 luvun talonpoikaistalo ja tilalla on kesyjä hirviä ja kauriita.
Asiakaspaikkoja on yhteensä 85.

Yhteistyössä:

Ota yhteyttä

42100 Jämsä
Catering: 050 4444 001
info@himoscatering.fi